‘Halt, politie!’, deze woorden heeft Amadi (7) altijd al eens in het echt willen zeggen. In zijn dromen rijdt hij vol gas in een politieauto met zwaailichten de straat uit, om als onderdeel van het arrestatieteam criminelen te achtervolgen. Amadi heeft alleen al heel lang botkanker, waardoor hij in een rolstoel zit. Hier lieten wij ons echter niet door tegenhouden. Binnenkort komt daarom Amadi’s allerliefste wens uit: meehelpen met een arrestatieteam. Volg op deze pagina de Wish Journey van Amadi!

Wish Journey 

van Amadi

Even voorstellen

Wil jij ook op de hoogte blijven van de Wish Journey van Amadi?

Leuk dat je de Wish Journey van Amadi volgt! De komende tijd laten we zien hoe de allerliefste wens van Amadi tot stand komt.  Voordat Amadi vol gas in een politieauto de straat uit rijdt, zal er eerst nog het één en ander voorbereid moeten worden. 

1. Het begin

Volg de Wish Journey

Amadi is gek op actie. Hij houdt van klimmen, klauteren en van voetballen. Door zijn operatie, waarbij een deel van zijn been geamputeerd is, zijn deze hobby's helaas voorlopig niet meer mogelijk. 

2. Gek op actie 

Waar Amadi echt het gekst op is: het arrestatieteam én Ajax.

3. Het arrestatieteam en Ajax

4. Botkanker

Amadi heeft botkanker. Daarom is er een deel van zijn been geamputeerd en is zijn voet andersom teruggezet. 

Door fysiotherapie en oefeningen moet zijn voetje op den duur de functie van de knie vervullen, maar tot die tijd klimt en klautert Amadi er gewoon op los. 

5. De superkracht van Amadi

BLIJF  DE WISH JOURNEY VOLGEN 

 Make-A-Wish Nederland 2019   |   Gebruiksvoorwaarden   |   Privacy