‘Halt, politie!’, deze woorden heeft Amadi (7) altijd al eens in het echt willen zeggen. In zijn dromen rijdt hij vol gas in een politieauto met zwaailichten de straat uit, om als onderdeel van het arrestatieteam criminelen te achtervolgen. Amadi heeft alleen al heel lang botkanker, waardoor hij in een rolstoel zit. Hier lieten wij ons echter niet door tegenhouden. Binnenkort komt daarom Amadi’s allerliefste wens uit: meehelpen met een arrestatieteam. Volg op deze pagina de Wish Journey van Amadi!

Wish Journey 

van Amadi

Even voorstellen

Leuk dat je de Wish Journey van Amadi volgt! De komende tijd laten we zien hoe de allerliefste wens van Amadi tot stand komt.  Voordat Amadi vol gas in een politieauto de straat uit rijdt, zal er eerst nog het één en ander voorbereid moeten worden. 

1. Het begin

Volg de Wish Journey

Amadi is gek op actie. Hij houdt van klimmen, klauteren en van voetballen. Door zijn operatie, waarbij een deel van zijn been geamputeerd is, zijn deze hobby's helaas voorlopig niet meer mogelijk. 

2. Gek op actie 

Waar Amadi echt het gekst op is: het arrestatieteam én Ajax.

3. Het arrestatieteam en Ajax

4. Botkanker

Amadi heeft botkanker. Daarom is er een deel van zijn been geamputeerd en is zijn voet andersom teruggezet. 

Door fysiotherapie en oefeningen moet zijn voetje op den duur de functie van de knie vervullen, maar tot die tijd klimt en klautert Amadi er gewoon op los. 

5. De superkracht van Amadi

6. De speeltuin

Voor het eerst weer in de speeltuin. Wisten jullie al dat Amadi heel goed kan klimmen en klauteren? 

Amadi's zus Fatmatelie stelt zich even voor. 

7. Even voorstellen

8. Amadi oefent bij de fysio

Als politieman weet je nooit in wat voor situaties je komt tijdens een achtervolging. Amadi oefent alvast met klimmen en klauteren over een parcours bij de fysio. 

Een agent moet stevig in zijn schoenen staan op straat. Amadi de agent gaat de straat op en deelt bekeuringen uit. 

9. Amadi de agent

10. Buitenspelen

Amadi kan eindelijk weer eens buitenspelen met Fatmatelie. Samen spelen ze Fortnite, met een hele grote sniper. 

De grootste wens van Amadi komt uit. Samen met de politieacademie en zijn grote helden Dutchtuberr en Team Dylan Haegens speelt Amadi in een korte film waarin hij de boevenvanger is.

11. De wens van amadi gaat in vervulling

12. Agent Amadi The Movie


Wanneer Rick van Team Dylan Haegens perongeluk het bestaan van een magisch tostiapparaat verraadt, slaat het noodlot toe. Kan Agent Amadi een einde maken aan deze tragedie? Je ziet het in de bloedstollende film Agent Amadi The Movie.

Toen Amadi eindelijk de rol van agent kon innemen was de schurk die hij moest pakken niemand minder dan zijn grote voorbeeld @dutchtuberr. Na de opnames was er natuurlijk wel ruimte voor een echte ontmoeting en een handtekening.

13. Een dag om nooit te vergeten

14. Einde

Het is zo ver, de wens van Amadi is uitgekomen! Wat heeft hij genoten van het meehelpen met het arrestatieteam. Dankzij hem is de handschoen teruggevonden! We hopen dat jij ook hebt meegeleefd met alle mooie momenten. 

Natuurlijk wachten er nog veel meer ernstig zieke kinderen op de vervulling van hun allerliefste wens. Help jij al mee om deze wensen uit te laten komen? Iedere bijdrage helpt om de allerliefste wens van deze kinderen te vervullen.

Lachen met Jochem Myjer, dat is Mila’s allerliefste wens. Bekijk hier hoe haar wens werkelijkheid wordt. 

Star Wars fan Bas ontmoet eindelijk zijn favoriete karakters Stormtrooper en Chewbacca. Bekijk zelf de Wish Journey van Bas!

Wil jij nog meer Wish Journey's bekijken? Volg hieronder ook de Wish Journey's van Mila en Bas

Volg de andere Wish Journey

 Make-A-Wish Nederland 2019   |   Gebruiksvoorwaarden   |   Privacy