Bas van 4 jaar is een enorme Star Wars fan. Hij weet alle karakters op te noemen, van Stormtrooper tot Chewbacca. Het schieten en vechten met lichtzwaarden vindt hij één van de mooiste dingen die er zijn. De allerliefste wens van Bas was dan ook niet moeilijk te raden. Bas heeft een ernstige vorm van botkanker, waardoor hij vaak moe is en veel pijn heeft. Om hem naast dit alles ook een positieve ervaring mee te geven, organiseerden we daarom een Star Wars dag voor Bas. Volg de Wish Journey van Bas op deze pagina en bekijk met eigen ogen hoe zijn wens werkelijkheid wordt!

Wish Journey 

van Bas

Even voorstellen

Wil jij ook op de hoogte blijven van de Wish Journey van Bas?

Leuk dat je de Wish Journey van Bas bezoekt! De komende tijd zullen we je meenemen in de reis van Bas en de mooiste updates met je delen. Stap voor stap laten we zien hoe het Star Wars avontuur waar Bas van droomt langzaam tot leven komt.  

1. Het begin

Volg de Wish Journey

2. Star Wars fan

Toen Bas op een dag wakker werd in het ziekenhuis, lag zijn vader naast hem Star Wars te kijken. Zo werd ook Bas groot fan. 

3. Darth Vader kostuum

Ondanks zijn ziekte is Bas altijd ontzettend vrolijk en rent het liefst rond in zijn Darth Vader kostuum.

4. De wereld van Bas

Welkom in de wereld van Bas, zijn ouders en broertje Rens. Bas ziet er misschien uit als een normale vierjarige, maar schijn bedriegt. Bas heeft botkanker. Hij had een kwaadaardige tumor waardoor er een aantal ribben verwijderd moesten worden. Daarom draagt hij nu een groeiharnas. 

bas-brancard

5. "Het is weer een mooie dag"

Dit houdt hem zeker niet tegen om nog steeds rond te rennen, te fietsen en te spelen. 

BLIJF  DE WISH JOURNEY VOLGEN 

 Make-A-Wish Nederland 2019   |   Gebruiksvoorwaarden   |   Privacy