Mila (14) heeft altijd al aan Jochem Myjer willen vragen hoeveel personen hij kan imiteren. Het liefst zou ze leren om net zulke goede grappen te maken als hij. Mila’s droom is om een show van Jochem bij te wonen, waarna hij haar alles vertelt over grappen maken. Maar haar allerliefste wens is vooral om samen heel veel te lachen. Dankzij haar droge humor heeft Mila lastige periodes vanwege bot- en hartafwijkingen weten te doorstaan. Tijd om haar wens in vervulling te laten gaan! Op deze pagina volg je Mila’s Wish Journey!

Wish Journey 

van Mila

Even voorstellen

Wil jij ook op de hoogte blijven van de Wish Journey van Mila?

Leuk dat je de Wish Journey van Mila volgt! De komende tijd laten we zien hoe Mila’s allerliefste wens werkelijkheid wordt en houden we je op de hoogte met updates. Mila’s droom om grappen met Jochem Myjer te maken komt steeds dichterbij en ze kan bijna niet wachten tot het zo ver is! 

1. Het begin

Volg de Wish Journey

2. Humor is het aller belangrijkste 

Humor is voor Mila het allerbelangrijkste in het leven. Het helpt haar om om te gaan met de uitdagingen van haar hart- en botafwijkingen.

3. Een kamer vol notities

Mila ziet er wat anders uit dan haar leeftijdsgenoten van veertien en dat is soms best moeilijk. Daarom hangt haar kamer vol notities die haar kracht geven en haar er aan helpen herinneren dat ze er toe doet. 

Mila is geboren met verschillende afwijkingen. Zo heeft zij een hartklepafwijking, botafwijkingen en ernstig gehoorverlies. 

4. Ziek vanaf de geboorte

Mila-gesteund-door-lev

5. Altijd blijven lachen 

Toch probeert ze altijd vrolijk te blijven. Ook wanneer ze wordt aangestaard wat ze eigenlijk een beetje vervelend vindt. Zij vindt dat er wel grapjes gemaakt mogen worden over ziek zijn. 

Mila-met-knuffel

BLIJF  DE WISH JOURNEY VOLGEN 

 Make-A-Wish Nederland 2019   |   Gebruiksvoorwaarden   |   Privacy