Mila (14) heeft altijd al aan Jochem Myjer willen vragen hoeveel personen hij kan imiteren. Het liefst zou ze leren om net zulke goede grappen te maken als hij. Mila’s droom is om een show van Jochem bij te wonen, waarna hij haar alles vertelt over grappen maken. Maar haar allerliefste wens is vooral om samen heel veel te lachen. Dankzij haar droge humor heeft Mila lastige periodes vanwege bot- en hartafwijkingen weten te doorstaan. Tijd om haar wens in vervulling te laten gaan! Op deze pagina volg je Mila’s Wish Journey!

Wish Journey 

van Mila

Even voorstellen

Leuk dat je de Wish Journey van Mila volgt! De komende tijd laten we zien hoe Mila’s allerliefste wens werkelijkheid wordt en houden we je op de hoogte met updates. Mila’s droom om grappen met Jochem Myjer te maken komt steeds dichterbij en ze kan bijna niet wachten tot het zo ver is! 

1. Het begin

Volg de Wish Journey

2. Humor is het aller belangrijkste 

Humor is voor Mila het allerbelangrijkste in het leven. Het helpt haar om om te gaan met de uitdagingen van haar hart- en botafwijkingen.

3. Een kamer vol notities

Mila ziet er wat anders uit dan haar leeftijdsgenoten van veertien en dat is soms best moeilijk. Daarom hangt haar kamer vol notities die haar kracht geven en haar er aan helpen herinneren dat ze er toe doet. 

Mila is geboren met verschillende afwijkingen. Zo heeft zij een hartklepafwijking, botafwijkingen en ernstig gehoorverlies. 

4. Ziek vanaf de geboorte

Mila-gesteund-door-lev

5. Altijd blijven lachen 

Toch probeert ze altijd vrolijk te blijven. Ook wanneer ze wordt aangestaard wat ze eigenlijk een beetje vervelend vindt. Zij vindt dat er wel grapjes gemaakt mogen worden over ziek zijn. 

Mila-met-knuffel

Mila heeft van Opa geleerd dat grappen maken en humor erg belangrijk is. 

6. Mila en haar grapjes

7. Even voorstellen 

Mila's broer Lev stelt zichzelf voor. 

Mila houdt van mopjes en is altijd op zoek naar nieuwe moppen voor in haar moppenboek. Ze heeft een aantal leuke moppen  die ze graag voorleest. 

8. Mila leest mopjes voor

9. Mila vertelt een mopje

Mila vertelt een leuke mop over een waarzegster. Heeft ze jullie aan het lachen gemaakt?

Mila is gek op grappige stemmetjes en bijzondere typetjes. André van Duin kan dat natuurlijk als de beste en geeft daarom een waardevolle tip aan Mila. 

10. Een tip van André van Duin 

11. Een leuke woordgrap van Mert

Mert heeft naast een leuke woordgrap voor Mila ook een mooie tip, namelijk dat je altijd zelfverzekerd moet zijn tijdens het vertellen van een grap. 

Quinty, verkleed als Becca, heeft ook weer een leuke woordgrap voor Mila. Daarnaast geeft Quinty Mila ook een tip, namelijk dat je een grap moet vertellen alsof je 'm aan je eigen vrienden verteld. Positiviteit is daarbij key en gelukkig barst Mila van de positiviteit. 

12. Een tip van Quinty

13. Mila heeft leuke mopjes ontvangen 

Mila heeft weer een aantal leuke mopjes ontvangen van volgers. 


De eerste mop is van Eline: moeten hamsters nou eerder of later naar bed dan krokodillen? 

Sara heeft ook een leuke mop voor Mila ingestuurd. 

14. Er wandelt een geit langs een filmstudio

15. Een postbode gooit met brieven

De laatste mop die is ingestuurd is van Leon: een postbode gooit brieven door de bus....

De grootste droom van mila is uitgekomen! Ze heeft haar grote held Jochem Myjer mogen ontmoeten. Het was lachen, gieren en brullen toen deze twee grappenmakers samen kwamen in het Luxor theater in Rotterdam. 

16. Mila haar wens gaat in vervulling

17. Knuffelen met Jochem

Mila is eregast tijdens de show en heeft backstage met haar idool grappen en grollen uitgewisseld. Helaas mocht hij haar grappen niet gebruiken tijdens zijn show, ooit komt ze natuurlijk zelf op het podium te staan! 

De wens van Mila is uitgekomen! Wat heeft zij gelachen met Jochem Myjer. We hopen dat jij ook hebt meegenoten van alle mooie momenten. 


Natuurlijk wachten er nog veel meer ernstig zieke kinderen op de vervulling van hun allerliefste wens. Help jij al mee om deze wensen uit te laten komen? Iedere bijdrage helpt om de allerliefste wens van deze kinderen te vervullen. 

18. Einde

Star Wars fan Bas ontmoet eindelijk zijn favoriete karakters Stormtrooper en Chewbacca. Bekijk zelf de Wish Journey van Bas!

Volg ook de Wish Journey van Amadi, waarin hij mee mag helpen met een arrestatieteam.  

Wil jij nog meer Wish Journey's bekijken? Volg hieronder ook de Wish Journey's van Bas en Amadi 

Volg de andere Wish Journey

 Make-A-Wish Nederland 2019   |   Gebruiksvoorwaarden   |   Privacy